+
=

        Neix a Esponellà, prop de Banyoles,  i  s’inicia  en  el teatre a  través  de l’Aula Municipal de Teatre  de  Banyoles   amb  professors  com  Joan

Solana o Xicu Masó.  D’allà en sortirà la companyia Popcapuc Teatre, de la qual és membre fundador.

L’any 2004 es llicencia en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Això el porta a treballar en tasques de producció, continguts i direcció en àmbits  tan diversos com la premsa escrita, la ràdio o la televisió. D’aquesta etapa destaquen el seu pas pel Diari de Girona, el Mundo Deportivo, Televisió de Catalunya, o el Terrat Produccions.

Després d’aquests anys treballant darrera la càmera, i sense perdre el contacte amb el món de la interpretació, inicia el estudis d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, el mateix any que estrena “Ulls de bruixa” al Teatre Gaudí. Els estudis d’art dramàtic el posen en contacte amb Gemma Beltran i la Cia Dei Furbi, amb qui estrena al 2009 “Asufre!” al Teatre Tantarantana i al Teatre Capitol. Al llarg d’aquests últims anys l’hem pogut veure, també, a “H13” capítol pilot presentat al FesTVal de Vitòria, “Quòniams” capítol pilot del Màster de Realització de TVC, o “La mujer olvidada” tvmovie de Laura Mañá.

Actualment compagina l’últim tram d’estudis amb diferents feines com a actor. El podem veure periòdicament al Club Super3 o a la gira de l’espectacle “Truca un inspector” de Josep Maria Pou que, després d’estar 5 mesos al Teatre Goya de Barcelona i un mes i mig a Madrid, segueix omplint platees en la gira catalana. Pròximament, el veurem a “Olor de colònia” una minisèrie de Televisió de Catalunya dirigida per Lluís Maria Güell.

David Marcé
Arnau Puig
=

Quixoeràpia


Música:


Suite de Don Quixote                                                                                G. P. Telemann (1681-1767)

(arr. R.A.Cohen)

Obertura

El despertar de Don Quixote

L’atac als molins de vent

Sospirs d’amor per la princesa Dolsinea

Sanxo Pança burlat

El trot de Rossinant/El trot del burro de Sanxo

El dormir de Don Quixote


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Arnau Puig o Marçal Bayona, Sanxo Pansa                              4xdo, quartet de violes

David Marcé o Toni Viñals, Quixot                              Núria Rodríguez, il·lustracions

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Categoria de l’espectacle:

Teatre infantil i música.

Guió:

De David Marcé i Arnau Puig,  partint de la idea original de El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha, de M. de Cervantes

Il·lustracions:

La violista Núria Rodríguez ens ha fet les il·lustracions de l’espectacle.

Duració:

50 minuts aproximadament.

Idioma:

Espectacle disponible en català i castellà.

Requisits tècnics:

Projector i pantalla per a diapositives. Tècnic de sala.

4 cadires sense braços

Quixoeràpia

Quixoeràpia és un espectacle familiar basat en la famosa novel·la de M. de Cervantes, i amb música del compositor barroc G. P. Telemann.

Jaume Rellapat i Antoni Rodó són dos pacients ingressats al Sanatori Cervantes per un agut trastorn de personalitat. L'obsessió per llegir compulsivament llibres de cavalleria, ha portat als dos pacients a creure's Don Quixot i Sanxo Pança a la recerca de la princesa Dolsinea. Els responsables de la clínica asseguren que els dos pacients no suposen cap perill tot i el fet d'anar armats com a cavallers medievals

Els nostres dos protagonistes viuran grans aventures cavalleresques acompanyades amb la música i efectes sonors del quartet de violes.

Quixoeràpia = 4xdo + els actors David Marcé i Arnau Puig + les il·lustracions de Lanurita

ProjectesProjectes.html

        Neix a Barcelona. Forma part del Teatre Kaddish del Prat de Llobregat des de 1998, on ha cursat classes amb Josep Costa i Daniel Anglès.

L'any 2007 es llicencia en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra.

L'any 2011 acaba els seus estudis d'Art dramàtic en l'especialitat d'interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona

Ha actuat en nombrosos espectacles com El run run del frigorífic (Artenbrut), Els miracles de Francesc Pujols (Artenbrut), En un barquito de vela (Teatre Nou Tantarantana, Biblioteca Nacional), Cabaret Voltaire (Espai Brossa), Oblideu-vos de nosaltres (Círcol Maldà) Romeu i Julieta a Gaza (Guasch Teatre).

També és membre de la companyia Nozomi 700 Teatre, on ha participat en la gira europea de l'espectacle “The Ten Best tips ever”, durant la temporada 2010-2011.

En televisió ha intervingut a “El cor de la ciutat” i “Porca Misèria”(TV3) i ha protagonitzat la sèrie “18 i +” (BTV).

Actualment assaja la propera producció de la companyia “La Barroca” que s'estrenarà al teatre Versus de Barcelona al febrer del 2012.

Dolsinea
Els Doctors
Núria Rodríguez
=

       Neix a Barcelona. Desde fa uns anys, compagina la música amb la il·lustració unint-les sempre que pot. Ha estudiat il·lustració a l’escola de la dona de Barcelona. Ha rebut classes d’il·lustradors com Ignasi Blanch, Rebeca Lucciani, Cristina Losantos, Flavio Morais, Mariona Cabassa i Roger Olmos. Ha participat a l’exposició 1,2,3, Mágia, ha fet diverses il·lustracions per l’editorial Dinsic, cartells per concerts i d’altres esdeveniments, logos, targetes, postals i etiquetes per productes comercials. Actualment treballa en un llibtre sobre els instruments de corda fregada per a nens.

+
o
=

        Neix a Sant Quirze del Vallès, s'inicia en el teatre a la Joventut de la Faràndula de Sabadell i organitza el Dia Internacional del Teatre de la mateixa ciutat (2009-2011).

L'any 2013 es llicencia en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, estudis que compagina amb la màgia i la música (clarinet i saxo).

Ha actuat en nombrosos espectacles, que combina amb el teatre de carrer en fires medievals, com “Historias Peregrinas”, dins Las Huellas de la Barraca (dir. Toni Galmés), “Merkatu Eguna” (dir. Ekaitz González), “Maizales bajo la lluvia” (dir. Ekaitz González), “Ñaque o de piojos y actores” (dir. Ekaitz González), “Prometeo García” (dir. Abel Vernet/Gerard Iravedra), “Títeres de cachiporra” (dir. Ekaitz González), “Baile y son de Don Patricio Carambolas”, Iberescena a Costa Rica (dir. Denise Duncan), “Hagenbecht” (dir. Hèctor Mora), o “El Cantador”, amb la Jove Companyia del TNC. Actualment assaja “Woody Allen o la felicitat” (dir. Meritxell Rodríguez) i “BUK” (dir. David Bo).

Marçal Bayona
Toni Viñals
=

       N

+