4xdo és un quartet de violes que neix amb la voluntat d’explorar fins al límit la sonoritat captivadora d’aquest instrument, obrint així un nou camí interpretatiu al país. Combinant el seu treball amb diferents disciplines artístiques, 4xdo ofereix espectacles on música i altres arts es fusionen en un mateix espai.

Els seus membres són violistes professionals que treballen en diferents formacions orquestrals i de cambra catalanes de gran prestigi, compartint aquesta tasca amb la de la pedagogia. S’uneixen amb la il·lusió de retre homenatge a la viola, i d’aquesta manera, gaudeixen de les possibilitats de jugar amb el diàleg equitatiu que es crea entre les quatre veus, degut a la homogeneïtat del timbre i a l’abolició de  les jerarquies imposades en un quartet de corda tradicional.

La formació desenvolupa doncs, noves possibilitats musicals i escèniques amb un treball interdisciplinari que es nodreix de la imaginació, la creació, la voluntat de comunicació amb l’espectador i principalment, del treball sensible i de complicitat entre les arts.

= Quartet de violes
÷ 4 = Componentscomponents.html
+ artistes = ProjectesProjectes.html
× imatge = MultimèdiaMultimedia/Multimedia.html
− distància = ContacteContacte.html
inici4xdo_Quartet_de_violes.html